KORT TENİSİ BÖLGE BİRİNCİSİ ADNAN MENDERES ANADOLU LİSESİ

Adnan Menderes Anadolu Lisesi imkânsızlıklara rağmen başarılara doymuyor. 22/26 Mart tarihleri arasında Erzincan ilinde yapılan bölge kort tenisi grup müsabakalarında Erzurum’u temsil eden Adnan Menderes Anadolu Lisesi; Beden Eğitimi öğretmeni Ahmet Saraç gözetiminde, okulumuz öğrencilerinin katıldığı müsabakalarda gösterdikleri performansla büyük bir başarıya imza atarak birinci olmuş ve İzmir’de yapılacak olan liseler arası kort tenisi Türkiye şampiyonasında Erzurum’u temsil etme hakkı kazandılar.

Emeklerinin karşılığını aldıklarını dile getiren okul müdürümüz Ayhan Yanık konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Okulun fiziki imkânsızlıklarına, öğrencilerimizin antrenmanlarını yapacakları mevcut bir spor salonu bulunmamasına rağmen, öğretmen ve öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını almışlardır. Okulumuz sportif anlamda daha önce Futsal branşında iki dönem üst üste il finalinde oynama başarısı göstermiş yine okulumuz Bocce bayan takımı üst üste yedi dönem il şampiyonu olarak ilimizi bölge şampiyonalarında temsil etme başarısı göstermiştir. Sporcularımızın aynı başarıyı, Türkiye Şampiyonası’nda da devam ettireceklerine ve dereceyle şehrimize geri döneceklerine inanıyorum. Şimdiden sporcularımıza başarılar diliyorum. Neticede; akademik başarının yanı sıra sportif, kültürel ve sosyal faaliyetler, öğrencilerimizin kişilik gelişimlerine ve iyi oluş düzeylerine pozitif anlamda katkı sağlayacaktır.” dedi.

28-03-2024

Yayın: 28.03.2024 - Güncelleme: 28.03.2024 11:33 - Görüntülenme: 108