Mrt

Adnan Menderes Anadolu Lisesi imkânsızlıklara rağmen başarılara doymuyor. 22/26 Mart tarihleri arasında Erzincan ilinde yapılan bölge kort tenisi grup müsabakalarında Erzurum’u temsil eden Adnan Menderes Anadolu Lisesi; Beden Eğitimi öğretmeni Ahmet Saraç gözetiminde, okulumuz öğrencilerinin katıldığı müsabakalarda gösterdikleri performansla büyük bir başarıya imza atarak birinci olmuş ve İzmir’de yapılacak olan liseler arası kort tenisi Türkiye şampiyonasında Erzurum’u temsil etme hakkı kazandılar.

Emeklerinin karşılığını aldıklarını dile getiren okul müdürümüz Ayhan Yanık konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Okulun fiziki imkânsızlıklarına, öğrencilerimizin antrenmanlarını yapacakları mevcut bir spor salonu bulunmamasına rağmen, öğretmen ve öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını almışlardır. Okulumuz sportif anlamda daha önce Futsal branşında iki dönem üst üste il finalinde oynama başarısı göstermiş yine okulumuz Bocce bayan takımı üst üste yedi dönem il şampiyonu olarak ilimizi bölge şampiyonalarında temsil etme başarısı göstermiştir. Sporcularımızın aynı başarıyı, Türkiye Şampiyonası’nda da devam ettireceklerine ve dereceyle şehrimize geri döneceklerine inanıyorum. Şimdiden sporcularımıza başarılar diliyorum. Neticede; akademik başarının yanı sıra sportif, kültürel ve sosyal faaliyetler, öğrencilerimizin kişilik gelişimlerine ve iyi oluş düzeylerine pozitif anlamda katkı sağlayacaktır.” dedi.

Mrt

Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Kurtuluş Savaşının amacını ve ruhunu, milletimizin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklal Marşı’nın Kabulünün 103. yıl dönümü  Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü ve Erzurum ‘un Düşman İşgalinden Kurtulusu’nun 106. yılı programı yapılmıştır. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm görevlilere ve dinleyicilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Türk Anneler Derneği ve Atatürk Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezinin ortaklaşa düzenlediği “Dünden Bugüne Kadın” adlı paneline öğrencilerimizle birlikte katıldık.

Şbt

Okulumuz kort tenis takımımız İl ikincisi olmuştur. Öğretmemimizi ve öğrencimizi tebrik ederiz.

Şbt

Ock

Dönem sonunda bütün sınıflar düzeyinde ağırlık ortalamaları en yüksek öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

"Erzurum DAP ile okuyor." projesi kapsamında , DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen , Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi , Şehit Jandırma Uzman Çavuş Aykut Kazar Z kütüphanemizin açılışı Sayın Doğu Anadolu Projesi Başkanı, Sayın İl Milli Eğitim Müdürü, Sayın daire amirleri ve saygı değer öğretmenlerimizle birlikte gerçekleştirildi.

Şehit Jandarma Çavuş Aykut Kazar'ın anısını yaşatmak ve genç nesilleri bilgiyle buluşturmak adına bu güzel kütüphanemizin okulumuza kazandırılması konusunda emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederiz.

Ock

Etkinlik kapsamında okulumuza teşrif ederek bizleri onurlandıran Erzurum İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup YILDIZ 12. sınıf öğrencilerimizle söyleşide bulundular.

Ara

Tubitak Bilim Söyeleşileri kapsamında Türkçenin Doğru ve Güzel Kullanımı programı

Ara

Aziziye Gençlik Merkezi ile koordineli şekilde yapılan buz pateni etkinliğimiz