ERZURUM / AZİZİYE - Adnan Menderes Anadolu Lisesi

Adnan Menderes Anadolu Lisesi

04423271952
Adres
SALTUKLU MAH. KAYI SK. ADNAN MENDERES ANADOLU LISESI BLOK NO 8 AZİZİYE / ERZURUM
Vizyon
Akademik, mesleki ve toplumsal alanda bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip ederek çağın ihtiyaçları çerçevesinde yeniliklere ayak uyduran, milli-manevi ve mesleki disiplinin gerektirdiği her türlü olgunluğu davranış haline getirmiş , kişilik ve karakter gelişimi üst seviyede bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin, amacı, ilke ve hedefleri doğrultusunda; disiplinli, çalışkan, mesleki ve akademik alanda başarılı; ilgi, yetenek ve hedefleri doğrultusunda yüksek öğretime hazırlayan; hizmet ve sağlık alanlarında ihtiyaç duyulan ulusal ve uluslararası meslek standartlarına uygun nitelikte insan yetiştiren;bilim ve teknoloji ışığında yeniliği ve değişime açık; ailsini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven ; insana topluma ve doğaya saygılı; milli ,ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren yüksek karakterli nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında İsrail´de Dünya Cros Yarışmasında 1. olmuştur. Okulumuz 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında Macaristan´da Dünya Cros Yarışmasında 1. olmuştur.
08:00- 15:30
Belediyenin Şehir İçi Otobüsleri, Halk otobüsleri ve özel servisler ile.
Saltuklu Mahallesi Efe Sok. No 93 Dadaşkent - AZİZİYE/ERZURUM
7 Km.