Ekm

Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Öğrencilerimiz Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yılı münasebetiyle Kuvai Milliye İsimli oyunu tiyatro salonumuzda oynadılar.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

9.sınıflar arası matematik yarışmasını düzenleyen Cihat hocamıza teşekkür eder, birinci olan 9/C sınıfını tebrik ederiz.

Ekm

Son sınıf öğrencilerimiz Müdür bey ve öğretmenlerimiz eşliğinde Atatürk Üniversitesini ziyaret ettiler. Fakülteleri yakından görme fırsatı bularak hayallerine yaklaşmanın heyecanını yaşadılar. Herbirine bu zorlu yolda yürekten başarılar diliyoruz.

Eyl

Okulumuz rehber öğretmeni Mustafa Küçük son sınıf öğrencilerimizi sınav hakkında bilgilendirdi.

Eyl

Dil kalbin ve idrakın aynasıdır.Yeni görev yerinizde başarılar dileriz.

Eyl

Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından organize edilen Halk Sağlığı Haftası şenlikleri kapsamında  okulumuzun standı Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi Bey ve protokol tarafından ziyaret edildi.

Ağu

Öğrencilerimizi tebrik eder yeni eğitim hayatlarında başarılar dileriz..

Ağu

Okulumuz Sanat Tasarım ve Tiyatro Kulübü, Moliére'in Cimri oyununu sahneledi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Haz

Bakanlığımızın "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Saygılıyım" projesi çerçevesinde kardeş okullarımıza destek olmak için Kars Kültür Turizm Müdürlüğü salonunda oyunumuzu sergileyeceğiz.Misafirperverliğinden dolayı Doç.Dr.Sibel POLAT hocamıza teşekkür ederiz.

Haz