Mrt

Okullar arası kort tenis il birinciliği yarışmasında okulumuz il üçüncüsü olmuştur. Öğretmenimiz Ahmet SARAÇ ve öğrencilerimizi tebrik ederiz. Başarılarınızın devamını dileriz.

Mrt

18 Mart Şehitlerimizi anma günü öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hazırladığı programla gerçekleştirildi.

Mrt

Ödüllü logo tasarım yarışmamızın kazananı ve okulumuza yeni logosunu kazandıran öğrencimiz Arda DOĞRU' yu tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber öğretmenİ Yavuz BÜYÜKBİNGÖL öğrencilerimize bağimlılıklarla mücadele konusunda bilgilendirmede bulunmuştur. Hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşımızın, 12 Mart 1921 tarihinde T.B.M.M. tarafından kabul edilişinin 102. yıldönümünü anıyoruz.Büyük şair Mehmet Akif ERSOY'un yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde Devletimizin ve Milletimizin bağımsızlığının sembolü olan İstiklal Marşımız olarak kabul edilmiştir.

Erzurum 'un düşman işgalinden kurtuluşunun ve İstiklal Marşı'mızın kabulu öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından kutlandı.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Ezurum İl Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik organ nakli ile ilgili seminer verildi.

Seminerde organ bağışı konusunda farkındalık yaratmak ve bilinç oluşturmak temel hedefimizdi.

Mrt

Erzurum Hizmet İçi Eğitim Enstütisinde misafir edilen ailelerimizle bir araya geldik.

Ock

Teknofest yarışmasında Fizik öğretmenimiz Uğur Nureddinoğlu'nun koordinrtörlüğünde yürütütülen projemiz bir üst kategoriye yükselmiştir.Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ömer ÇOMAKLI ile yüreteceğimiz bir dizi projeler hakkında söyleşide bulunduk.Katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuza gelerek öğrencilerimize yks motivasyon seminerı veren Adem Gültekin hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Kariyer Günleri kapsamında, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri 11 ve 12.sınif öğrencilerimizle bir söyleşi gerçekleştirdi .

Ara

Bilim Erzurum'a  9 .sınıf öğrencilerimizi götüren ve süreci yöneten hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ara

"10 Aralık Demokrasi ve İnsan Hakları Günü " nedeniyle etkinliği düzenleyen Şule Şen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.